Skip to main content

Informasjonskapsler (cookies)

På immu.no brukes det informasjonskapsler (cookies) for å bedre brukeropplevelsen av nettstedet, samt til statistikkformål.

En informasjonskapsel er en tekstfil som sendes fra en nettside, for eksempel immu.no, til din datamaskin eller smarttelefon, hvor den blir lagret enten i minnet (sesjons-informasjonskapsler), eller som en liten tekstfil (tekstbaserte informasjonskapsler). Vi benytter begge typer informasjonskapsler til følgende formål:
1) Forbedre opplevelsen og ytelsen på nettsiden.
2) Hente statistikk fra nettsiden, for eksempel antall besøkende. Her lagres ingen personlige data.

Hvis nettleseren din er innstilt på å ikke akseptere informasjonskapsler vil flere funksjoner ikke fungere normalt. Du kan enkelt endre denne innstillingen i nettleseren.

Når du benytter deg av immu.no godtar du også bruken av informasjonskapsler.

Hvordan vi bruker informasjonskapsler
Google analytics
Vi bruker Google analytics til statistikk og analyse. Eksempler på dette er hva slags nettleser og enhet som benyttes, hvor brukeren kommer fra, hvilke sider som blir besøkt, og hvilke søk som er gjort innad på nettstedet. På denne måten kan vi forbedre innhold og funksjonalitet. Statistikken inneholder ikke personlig identifiserbar informasjon. Les mer om informasjonskapsler som brukes hos Google.

Vimeo
Vimeo bruker informasjonskapsler for at videoavspilleren skal fungere som tiltenkt. Les mer om informasjonskapsler som brukes hos Vimeo.

Hvordan aktiverer eller sletter jeg informasjonskapsler?
De fleste nettlesere er stilt inn til å godta informasjonskapsler. Du kan endre innstillingene slik at du enten blokkerer alle informasjonskapsler, eller blir varslet når en informasjonskapsel lagres på datamaskinen din. Du kan lese om hvordan du gjør dette i hjelpefunksjonen i nettleseren din.